Inca celebra la Nit de les Ànimes amb activitats per a totes les edats

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament d’Inca presenta, un any més, un complet programa d’activitats dirigides a tots els públics, per celebrar la Nit de les Ànimes. Tots els actes organitzats pel consistori de la capital del Raiguer es duran a terme el pròxim 31 d’octubre a la plaça de Mallorca, i s’inclouen en la programació de la Segona Fira d’Inca, la Fira de l’Oci i l’Esport.

Així doncs, la programació especial comença a partir de les 18 hores amb moltes activitats: taller de rosaris, taller de fanalets, taller de pintacares, taller de varetes màgiques, taller de bossa personalitzada i taller de clauers terrorífics. «Des de l’Ajuntament d’Inca volem incidir en els aspectes més tradicionals de la festa. És per això que també durem a terme tallers de rosaris o de fanalets, entre altres activitats», explica el regidor de Joventut Andreu Caballero.

De forma paral·lela, es desenvolupa a Inca una completa i variada oferta complementària per celebrar la nit més terrorífica de l’any. El Teatre Principal d’Inca ha programat el cicle de cinema «Halloween Fest», amb la projecció de tres films clàssics de terror: La huérfana: primer asesinato, The Innocents i Smile.

Finalment, per iniciativa privada, Projecte Z durà a terme un gran escape room per tot el municipi, amb punt de partida al Quarter General Luque. La participació en aquesta activitat és per equips de quatre persones. Així mateix, TecnoMallorca organitza tallers tecnològics de Halloween.

«Estam molt contents de consolidar aquest tipus d’activitats per a totes les edats i sobretot per als més petits amb motiu de la celebració de Tots Sants. Activitats tan diverses programades per a la Nit de les Ànimes enriqueixen les Fires d’Inca 2022 i concretament la Segona Fira, dedicada a l’oci i a l’esport», declara Virgilio Moreno.

X