Aquest cap de setmana se celebra la tercera edició del saló de manualitats CREATÍVISSIM

Coincidint amb la 2a Fira, la Fira de l’Oci i l’Esport, aquest cap de setmana Inca tornarà a acollir el saló de les mnualitats i DIY, Creativíssim. La gran cita amb el món de la creativitat per a tota la família será aquest dissabte 29 i el diumenge 30 d’octubre, a la Fàbrica Ramis, que obrirà les portes des de les 9:30 fins a les 20.30 h de forma ininterrompuda durant el cap de setmana. El preu simbòlic de l’entrada és de 2 € i els infants fins a 12 anys podran accedir-hi gratuïtament. A més a més, les primeres 2.000 persones seran obsequiades amb una bossa de Creativíssim.

Amb ja dues edicions celebrades, el saló de la creativitat es consolida amb aquesta tercera edició com una trobada molt esperada per tots els apassionats de les disciplines artístiques i fetes a mà d’arreu de l’illa, que volen assabentar-se de totes les novetats i tendències del sector.

Creativíssim compta enguany amb la participació d’una quarantena d’empreses dedicades a algun dels cinc universos de la mostra: Arts i artesania, Brico i DIY,  Teles i fils,  Rebosteria creativa i Decoració de festes.

Així doncs, la mostra es divideix en dues plantes. A la planta baixa de Fàbrica Ramis els visitants trobaran més de 35 estands amb una gran exposició i venda de productes per fer manualitats i/o artesanies, i tot tipus d’aficions per fer a mà, així com productes ja elaborats, a més de demostracions i activitats. A la planta superior s’impartiran quaranta tallers de totes les disciplines com classes de cosir a màquina, aquarel·les, reciclatge de fusta decorativa, cricut, lettering, scrap booking, imprimació de tasses, gravat de segells, customització de roba macramé, muntatges amb globus decoratius, pintura, rosaris tradicionals de Tots Sants, màscares, Halloween i un llarg etcètera, així com un ample ventall d’activitats infantils, com tallers sensorials per a bebès o tallers creatius per a adolescents.

Es poden consultar tots els tallers i les activitats al programa que Creativíssim ha penjat a les seves xarxes com Facebook i Instagram: @creativissim.

Creativíssim està organitzat per la comunicadora i organitzadora d’esdeveniments Sandra Llabrés,  juntament amb l’Ajuntament d’Inca, que des del minut 1 ha apostat per aquest gran saló que suposa una gran oportunitat per a la ciutat, que ja es consolida com a lloc estratègic on celebrar fires temàtiques. Creativíssim compta amb el suport de grans marques com Leroy Merlin, Ribes & Casals, Fibwi o Jusantre, que patrocinen el saló, passant per petites i mitjanes empreses com la reconeguda artesana inquera Francisca Truyol o la pintora Karina Cappato, i fins a creatius novells que no volen perdre l’oportunitat de mostrar i vendre-hi els seus treballs.

Dissabte, 29 d’octubre, a les 10 hores es realitzarà la inauguració oficial de la Fira. Per arribar-hi es recomana l’ús del transport públic com el tren, que actualment és gratuït. A més, Inca disposarà de zones d’aparcament extres gràcies a l’ample dispositiu que es posa en marxa per les Fires d’Inca.

X