Horaris especials de tren per al Dimecres i el Dijous Bo

Com cada any, els Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) augmentaran la freqüència del tren que uneix Palma i altres municipis amb Inca durant la festa del Dimecres Bo i la jornada sencera del Dijous Bo. D’aquesta manera, es facilitarà l’accés mitjançant transport públic a tots els ciutadans que vulguin gaudir de les festes de la capital des Raiguer.

Per a la nit del Dimecres Bo s’han programat sis sortides addicionals a les ja existents en l’horari vigent. Des de Palma sortiran trens a les 22.40, 0.15, 1.45, 3.15 i les 4.50 hores. El trajecte fins a Inca té una durada aproximada de 35 minuts. Igualment, els trens especials faran enllaç des d’Inca fins a sa Pobla i Manacor.

Respecte als horaris de retorn a la capital balear, sortiran trens d’Inca a les 23.23, 0.59, 2.29, 3.59 i 5.34 hores, amb un trajecte aproximat també de 35 minuts. Pots consultar els horaris de tren especials per al Dimecres Bo aquí.

Pel que fa al Dijous Bo, dia en el qual s’espera major nombre de desplaçaments cap a Inca, s’han programat tres sortides especials sense parades (únicament a Marratxí) a les 9.07, 10.07 i 11.07 h. El trajecte tindrà una durada aproximada de 25 minuts. Igualment, es complirà amb els horaris i sortides vigents durant tota la jornada i que uneixen Palma-Inca tres vegades en cada hora. Per consultar l’horari de trens per al Dijous Bo aquí.

X