Gabriel Coll: “Quely compleix 164 anys de vida perquè hem fet les coses bé i hem tingut sort”

El Museu del Calçat de la capital del Raiguer ha estat el marc en el qual s’ha desenvolupat la tercera de les conferències-col·loqui incloses en el programa Inca Bussines, que organitza l’Ajuntament, amb la col·laboració de diferents empreses privades.

El conseller delegat del Grup Quely, Gabriel Coll Abrinas, ha parlat sobre “Quely, passat, present i futur”. El directiu ha assegurat que “complim 164 anys de vida perquè hem fet les coses bé i hem tingut sort”. Molt de públic ha assistit a la conferència. “La resposta del poble d’Inca després de l’incendi de Quely el 1993 va ser fonamental per a la nostra supervivència”, ha dit també Coll.

Coll és llicenciat en Econòmiques per la Universitat Literària de València, branca Empresa, i Programa de Desenvolupament Directiu. També és Màster en Energies Renovables i té el curs superior d’Aspectes Econòmics i Ecològics de l’Energia; curs superior d’Energia de la Biomassa, de l’Aigua i Eficiència Energètica; curs superior d’Energia Eòlica i Solar; diplomat superior en Assegurances.


.

 

 

 

 

 

 

X