Fira del Cuixot, el plaer d’assaborir els millors ibèrics

El gran ambient del Claustre de Sant Domingo delata que alguna cosa important passa al seu interior. La gent acudeix en gran nombre a l’històric recinte i no és per a menys. Una Fira del Cuixot amb productes molt selectes és una temptació per a qualsevol. És una de les novetats del Dijous Bo d’aquest any i només cal veure la gent que atreu per certificar que és un èxit absolut.

L’esdeveniment, organitzat per l’empresa Caprichos de Jamón, que dirigeix el mestre tallador José Abellán, desenvolupa avui diverses activitats i tindrà demà el seu colofó amb la presència del considerat millor tallador del món, Florencio Sanchidrián, designat ambaixador mundial del cuixot ibèric per l’Acadèmia Mundial de Gastronomia.

Entre les activitats d’avui destaca un concurs de talladors amb fins solidaris, un maridatge de cuixot amb vins de la bodega Macià Batle i, com a acte principal de la jornada, l’espai anomenat ‘Cuina en directe’ amb la presència de dos dels cuiners més prestigiosos de Mallorca: Andreu Genestra i Santi Taura, que ofereixen una demostració del seu saber en un acte amenitzat per un DJ molt conegut a l’illa: Juan Campos.

X