Espectacular desplegament humà i de mitjans en la IX edició de la Trobada de Cossos d’Emergència

Espectacular desplegament humà i de mitjans en la IX edició de la Trobada de Cossos d’Emergència, que aquest any està discorrent a la plaça d’Orient i al carrer de Bartomeu Coc, a causa de les obres de remodelació que es duen a terme a la zona del centre d’Inca.

Durant tota la jornada d’aquest diumenge -de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00-, membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Forces Armades, Serveis contra Incendis i Salvament, Protecció Civil i Emergències, estan efectuant simulacres, tallers i exposicions, davant l’atenta mirada d’un públic que no es perd detall de cada acció.

De bon matí, no ha faltat la presència de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha departit amb els respectius responsables dels Cossos de Seguretat desplaçats a Inca.  També el batle de la ciutat, Virgilio Moreno, ha visitat la zona.

Salvament de persones en vehicles accidentats, exposició de material de campanya i mostra de la col·laboració entre diversos Cossos d’Emergències enfront d’un sinistre formen part de l’ampli programa d’activitats.

X