Emotiu pregó de Paula Domenech (Galetes Quely) a Santa Maria la Major

Paula Domenech Maicas va néixer a Inca l’any 1969. Després d’estudiar a Sant Tomàs d’Aquino, va fer el batxillerat a Sant Francesc d’Inca i, posteriorment, va cursar Dret a Madrid. Ja titulada, es va incorporar a Quely com a consellera i, des de fa uns anys, presideix la prestigiosa empresa galetera. Aquest divendres, 8 de novembre, Domenech ha estat l’encarregada de fer el pregó del Dijous Bo en una església -Santa Maria la Major- plena de públic.

“Quan des de l’Ajuntament em van demanar que fes aquest pregó, no m’ho creia “, ha assegurat Domenech. “No obstant això, després assimilar la petició, la veritat és que em va fer i m’ha fet una enorme il·lusió “, ha indicat Domenech, en aquesta nit que sempre recordarà. En el seu discurs, la presidenta de Quely ha recordat les seves vivències de joventut a les Fires i en el Dijous Bo, i ha posat en valor l’aspecte tradicional d’aquestes jornades.

Per la seva banda, el batle, Virgilio Moreno, ha destacat la importància de la família Domenech en el teixit empresarial de la ciutat. “Quely és un signe d’identitat d’Inca “, ha assenyalat a l’acte de presentació que ha precedit el discurs de Domenech. Realment, la marca Quely és coneguda internacionalment i aporta a les Balears i a Inca un enorme prestigi.

La vetllada ha començat amb l’actuació del Trío Salomón, format per Eva Reina (flauta), Alfredo Ardanaz (violí) i Neus Tamayo (violoncel). Després de l’actuació musical, el delegat d’Economia Local, Turisme i Promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés, ha contextualitzat l’acte i el batle ha presentat la pregonera.

Després del discurs de Paula M. Domenech, un concert a càrrec de l’Orfeó l’ Harpa d’Inca, dirigit per Margalida Aguiló, ha tancat el pregó del Dijous Bo 2019 i el començament oficial de la  setmana gran.

X