Emergències fictícies omplen de públic la plaça de Mallorca

Tot i la pluja caiguda a Inca a primera hora del matí, la VII Trobada de Cossos d’Emergència, organitzada per Protecció Civil de la capital del Raiguer, s’ha pogut desenvolupar amb relativa normalitat, amb l’única excepció de l’exhibició de vol, que ha hagut de ser suspesa.

L’esdeveniment ha congregat molts veïns i visitants al voltant de la plaça de Mallorca. La Trobada ha comptat amb personal de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Mallorca (AVPC – Mallorca), la Fundació Natura Parc, Gestió d’Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU), la Guàrdia Civil (Diferents Unitats del cos), el Grup AmbuibéricaIBANAT (Institut Balear de la Natura), la Policia Local d’Inca, la Policia Nacional (diferents unitats del cos), el Servei d’Ambulàncies Medicalitzades Urgent 061 (SAMU 061), el Servei Aeri de Rescat de l’Ala 49 SAR801, l’Esquadró Servei d’Emergències de les Illes Balears 112 (SEIB 112), la Creu Roja i la Unitat contra Incendis ALA 49 (Exèrcit de l’Aire de la base de Son Santjoan), entre d’altres.

A més, també hi ha col·laborat l’Associació de Bombers de les Illes Balears, l’Associació Cultural Revetlers dels Puig d’Inca, Devis Card SL, Extint Nord i personal de l’Institut Municipal d’Activitats Físiques d’Inca (IMAF).

Devers cent cinquanta persones han pres part en aquesta trobada que s’ha realitzat amb la intenció de donar a conèixer les persones i el material que fan possible que es puguin solucionar situacions d’emergència arreu de Mallorca. El batle d’Inca Virgilio Moreno i diferents autoritats locals i autonòmiques han estat presents a l’esdeveniment.

X