Els secrets del menjar casolà

Les receptes de sa padrina. Moltes vegades hem sentit aquesta frase que sempre evoca plats tradicionals que agraden a tothom. La primera fira d’Inca vol apropar a tots les receptes de sa padrina  i res millor per a això que la mostra Sa cuina de sa padrina, en què el visitant podrà degustar menjar preparat per persones majors d’Inca i fins i tot conèixer els secrets de la seva elaboració.

Sa cuina de sa padrina, que compleix la seva segona edició, està organitzada per l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca en col·laboració amb l’Ajuntament. Però els veritables protagonistes són els membres de les associacions de la tercera edat de la ciutat, que aportaran plats que el visitant de la fira podrà tastar dissabte que ve a partir de les 19 hores a la plaça de Santa Maria la Major d’Inca.

El visitant pagarà el preu establert pel que demani, però per només un euro addicional podrà emportar-se també la recepta del plat que més li agradi. La recaptació es destinarà íntegrament a les associacions de gent gran que hi participin.

Carme Lorente és una de les persones involucrades en l’organització de l’esdeveniment i destaca que les associacions de gent gran “han contribuït molt al creixement de les Fires d’Inca. Moltes de les seves iniciatives, com per exemple el concurs de brodats, han fet que les Fires hagin estat cada vegada més participatives”.

Carme es congratula de l’èxit de la mostra gastronòmica i avança que el pròxim any “volem editar un petit llibre que reculli totes les receptes aportades pels membres de les associacions de la tercera edat”.

X