Els quintos del 02, 03 i 04 celebren la seva majoria d’edat amb una festa conjunta

L’acte, impulsat per l’Ajuntament d’Inca, se celebrarà aquest dissabte 29 d’octubre en el marc de les Fires d’Inca, al pàrquing del Centre Bit Raiguer

Els i les joves d’Inca nascuts els anys 2002, 2003 i 2004, conjuntament amb l’Ajuntament d’Inca han organitzat els Tri-Quintos, una festa per celebrar la seva majoria d’edat de forma conjunta. «Després que els quintos de fa dos anys i dels de l’any passat no es poguessin dur a terme a causa de la pandèmia, les tres quintades han decidit fer una festa juntes aprofitant les Fires d’Inca», explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Any rere any, l’Ajuntament d’Inca es reuneix de manera periòdica amb el jovent d’Inca per conèixer les seves inquietuds i necessitats i, d’aquesta manera, definir tots plegats els actes que es desenvolupen en el marc dels quintos. «Cal destacar la bona predisposició de les tres quintades que han col·laborat per dur endavant aquesta activitat autogestionada pels mateixos joves», apunta el regidor de Joventut Andreu Caballero.

Així doncs, la celebració dels Tri-Quintos serà aquest dissabte 29 d’octubre, de les 22 h a les 4 h de la matinada en el pàrquing del Centre Bit Raiguer. La vetllada comptarà amb una programació musical molt diversa. Hi haurà les actuacions d’Eugeni i Rafel, Calderón, Miki x Krls i Lowis. L’entrada està prohibida als menors de 16 anys i es pot aconseguir a través d’eventbrite.es.

X