Els Premis dels valors

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, declarà en el seu emotiu discurs amb motiu del lliurament dels Premis Dijous Bo 2015 que les empreses i entitats guardonades “són un exemple de superació, lluita, constància, compromís i solidaritat”. Moreno va remarcar la proximitat del Dijous Bo, que en menys de 48 hores inundarà els carrers d’Inca de visitants de totes les nacionalitats.

En la present edició, s’han atorgat quatre premis “fruit d’una decisió popular, una presentació dels candidats i una votació en què han pres part tots els partits polítics d’Inca”, va explicar el batle.

Fotografia Rosselló va rebre el Premi Dijous Bo de la Comunicació, que va recollir Joan Rosselló, el qual destacà la importància que per a ell ha tingut rebre aquest guardó: «És el més gran de la meva vida», va declarar Rosselló, que regenta un negoci a Inca amb 90 anys d’història.

La pregonera del Dijous Bo, Margalida Grau, va rebre el Premi Dijous Bo d’Acció Cívica i Social atorgat al Rotary Club d’Inca i es va mostrar doblement contenta per haver tingut l’honor de rebre el Premi en aquest any tan important per a ella a causa del reconeixement rebut del poble d’Inca.

George ‘s va rebre el Premi Dijous Bo d’Economia i la delegació de l’Obra Cultural Balear d’Inca, el Premi de les Arts, les Ciències i la Cultura. La secretària d’aquesta associació, Xesca Llobera, va rebre el guardó tot assegurant que “aquest premi suposa una empenta molt important per seguir lluitant”.

L’acte es va obrir amb la interpretació musical a càrrec del petit cor de l’Escola Municipal de Música Antoni Torrandell i es va tancar amb l’actuació del seu grup de cambra amb una peça interpretada al piano per Xesc Gost i a la flauta per Maria Salvà.

[widgetkit id=”28″]

X