Els Petits Cellers de Mallorca oferiran els seus millors vins al Claustre de Sant Domingo en el marc de la mostra Tastam durant la Tercera Fira

El proper diumenge el Claustre de Sant Domingo tornarà a esdevenir un punt de trobada gastronòmica en el marc de les Fires d’Inca. En aquest cas el protagonisme serà per al vi. Fins a 10 cellers diferents presentaran els seus millors vins i permetran tastar-los en format de copes, en el marc de la mostra Tastam.

L’entitat Petits Cellers de Mallorca ha coordinat aquesta mostra amb la Regidoria de Promoció Econòmica. De fet, els cellers participants formen part d’aquesta associació. Les bodegues que oferiran els seus vins seran: Vi d’Auba, Jaume de Puntiró, Can Majoral, Celler Son Vives, Can Vidalet, Son Prim, Mortitx, Bodegas Ángel i Vinya Taujana.

De la mateixa manera hi haurà les bodegues locals Son Bordils convidades per a l’ocasió.

Entre les 11 i les 16 hores tots els assistents podran tastar diferents vins per 2,5 euros la copa. Les entrades es vendran el mateix dia a la taquilla del Claustre de Sant Domingo.

El vi estarà acompanyat per les tapes que elaboraran el Celler Can Amer, Ses Maduixetes i Son Jové. En aquest cas les tapes s’abonaran directament a la parada de cada establiment.

Amb aquesta iniciativa es continua la línia traçada de donar un enfocament diferent a les Fires a la vegada que es potencien els productes tradicionals de la terra, entre els quals el vi té un protagonisme important.

Amb aquest esdeveniment es tanca la mostra Tastam que s’ha creat enguany en el marc de les Fires per promocionar els productes gastronòmics propis de Mallorca. Durant la Primera Fira es va celebrar una mostra de cerveses artesanes. La segona va reunir set dels millors xefs de Mallorca que oferiren les seves creacions d’alta cuina.

X