Els aparcaments, una bona idea

Com ja comentaven fa uns dies, existeix un ample dispositiu policial que l’Ajuntament i la Policia Local han volgut posar en marxa pel Dijous Bo, amb la finalitat de garantir plenament la seguretat i l’ordre del tràfic. Partint de l’estimació de que fins a 200.000 persones poden arribar a passar per Inca durant aquesta fira, es fa necessari tenir-ho tot ben pensat. La Policia Local ha fet servir a tots els membres, en total uns 34 de dia i una dotzena a la nit, malgrat que compten amb reforços de la Guardia Civil. Una de les preocupacions més importants, lògicament, és l’assumpte del tràfic

Enguany per primera vegada, s’habilitat un aparcament, que està situat al tramo de la MA13, des de la rotonda de la carretera de Sineu fins a MacDonald’s, a on s’habilita un aparcament amb bateria per tal d’evitar als vehicles accedir al centre; si fos necessari se farà lo mateix des de MacDonald’s fins a la Ford. Aquesta opció ha oxigenat el centre de la ciutat, i ha permés als visitants apropar-se bastant a la fira. En definitiva, una decisió acertada.

Per altra banda, a nivell d’organització del tràfic, s’han fet dos sectors, sud i nord. El sector Nord condueix el tràfic pel carrer Formentor, amb doble sentit, amb sortida i entrada per l’avinguda de Lluc, i això serà lo més a prop de la fira que es podrà arribar en cotxe, la màxima aproximació.

X