El tren, la millor opció pel Dimecres Bo i el Dijous Bo

La seguretat és una de las principals preocupacions de l´Ajuntament d´Inca de cara als seus dos dies de festa principals de l´any, la revetla del Dimecres Bo i la llarga jornada del Dijous Bo. Per això, un any més Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) facilitarà l’arribada dels milers de visitants amb serveis especials de tren de Palma a Inca i també de tornada.

Principalment pensant en la revetla de demà dimecres, quan molts de joves s’apropen a la capital del Raiguer per gaudir de la llarga nit del Dimecres Bo, SFM habilita més freqüències al vespre, que començaran a l’Estació Intermodal de Palma a les 22:45 (23:07, 23:40, 0:27, 1:50…), exactament igual que l´any passat, i finalitzaran a les 5:00 de la matinada amb el darrer tren cap a Inca. En sentit contrari, hi haurà serveis a les 23:30, 1:02, 1:18, 1:38, 3:12… fins a les 5:01, 5:43 i 6:21, darrer tren cap a la capital balear per als més marxosos.

Ja al Dijous Bo, els serveis especials de SFM comprenen un comboi cada vint minuts tant en un sentit com en l´altre al llarg de tota la jornada festiva, el primer des de Palma a les 5:49 i el darrer que sortirà d´Inca a les 22:59 hores.

Els que, no obstant això, s’estimin més anar amb el cotxe particular, l’Ajuntament recomana deixar el vehicle als afores de l’Inca i anar caminant fins al centre (hi ha només uns deu minuts de distància).

Tots els horaris de SFM per al Dimecres i el Dijous Bo els pots consultar a la dreta d´aquesta web.

X