El tall de la cinta significa que ha començat el Dijous Bo!

Fidels a la tradició, els veïns d’Inca i alguns visitants que durant aquests dies recorren la ciutat han assistit aquest Dimecres Bo al tall de la cinta que, efectuat pel batle, Virgilio Moreno, ha donat per inaugurada l’edició d’aquest any del Dijous Bo. L’acte, duit a terme en la plaça del Bestiar, ha comptat amb la presència de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i l’actuació dels xeremiers i Revetlers des Puig d’Inca.

Tant Moreno com Cladera han convidat a tothom a prendre part en una fira que, “com ha de ser, posa a l’abast de la gent productes locals, artesania i tradició”. “D’aquí la seva importància”, han assegurat davant els periodistes el batle d’Inca i la presidenta del Consell de Mallorca.

Després del protocol·lari tall de la cinta, una comitiva d’autoritats ha recorregut els carrers on està situat el mercat pagès, anunciant l’inici de l’anomenada fira de fires. La música dels xeremiers i els Revetlers des Puig d’Inca han animat la vigília de la jornada festiva més celebrada a la capital del Raiguer. La comitiva, sortida des de la plaça del Bestiar, ha arribat fins a la plaça d’Espanya, deixant constància que el Dijous Bo 2019 “ja és aquí”. Gaudiu-ne!

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha fixat serveis especials de tren, per incrementar l’oferta de transport públic durant la nit i la matinada del dimecres 13 (Dimecres Bo) al dijous 14 de novembre (Dijous Bo), amb motiu de la popular revetlla que cada any se celebra a la capital del Raiguer. Els serveis especials començaran amb sortides des de les 23.15 hores d’aquest Dimecres Bo i fins a les 04.45 hores del Dijous Bo, amb freqüències cada hora.
X