El recorregut oficial posa el punt i final visitant la mostra de cotxes de Reis Catòlics

Quan la fam comença a fer força als carrers de la capital del Raiguer, la comitiva oficial d´autoritats arriba al punt i final del seu llarg recorregut a la mostra de cotxes de l´avinguda dels Reis Catòlics. Després de més de tres hores de passeig, contacte amb la gent i l´atenció als mitjans de comunicació, el batle Rafel Torres i tots els integrants del món de la política fan les darreres passes pel Dijous Bo 2011.

La plaça de Mallorca ha estat avui migdia el centre informatiu de la fira de fires. Com cada any la majoria de mitjans de comunicació mallorquins s´han traslladat a la ciutat de la pell per viure en directe la festa més important dels inquers i per tenir a prop els principals polítics de les Illes, enguany amb més motiu que mai a causa de la cita electoral del proper diumenge.

Inca no atura, mentre els bars i restaurants omplen els seus espais i donen als milers de visitans els millors plats de la cuina inquera i mallorquina.
A part, passat el migdia, el sol continua guanyant la partida als núvols!!!, cosa que fa preveure que l´horabaixa tornarà a omplir-se de gent pels carrers de la ciutat (la majoria de paradetes es perllongaran ininterrompudament fins a les 20 hores).

X