El ral·li que tots volen guanyar

Entre les activitats esportives programades en el marc del Dijous Bo, n’hi ha una que brilla amb llum pròpia: el ral·li que organitza la Penya Slick Quemado. I és que no es tracta d’una prova més del Campionat de Balears de l’especialitat, sinó de la més important al costat del Vall de Sant Pere, disputat el passat mes de setembre. El Ral·li Dijous Bo serà aquest any la setena prova puntuable per al Campionat i acudirà fidel a la seva cita el proper 8 de novembre.

Per tractar-se de la penúltima prova de l’edició d’enguany, tot indica que serà decisiva en la resolució d’un campionat que el proper cap de setmana afronta el Rallysprint Illa de Menorca. Però, passi el que passi allà, la cita d’Inca tindrà molt a dir en l’apassionant pols que mantenen José Miguel Álvarez i Lorenzo Andreu. El primer lidera el Campionat amb 110 punts, amb Andreu trepitjant-li els talons a només quatre punts. Fins i tot el tercer en discòrdia, David García, que acumula 96, podria estrènyer encara més la classificació o fins i tot assaltar el liderat si els dos primers fallen. Així les coses, és clar que el Dijous Bo serà clau per dilucidar qui serà aquest any el campió.

El ral·li d’Inca, que aquest any compleix la seva XVI edició, sol tenir una gran participació i recorreguts durs, dos aspectes que han contribuït al seu gran prestigi. L’any passat va tenir com a vencedor Toni Amer. Un triomf amb una connotació especial per tractar-se de l’organitzador de la prova.

X