«El que envolta el Dijous Bo ajudarà al fet que Tastam Vins funcioni»

Aquest diumenge es tanca la mostra gastronòmica Tastam, que s’ha celebrat durant tres caps de setmana consecutius i que tant èxit ha tingut. Per clausurar-la, s’ha optat per una temàtica que de ben segur resultarà de l’interès dels visitants: el vi. L’associació Petits Cellers assistirà, amb 10 dels seus cellers, a oferir copes de vi per només 2,5 euros. Els participants són Vi d’Auba, Jaume de Puntiró, Can Majoral, Celler Son Vives, Can Vidalet, Son Prim, Mortitx, Bodegas Ángel i Vinya Taujana, així com els cellers locals Son Bordils.

Rocío Gómez, de Petits Cellers, ens explica que espera “una gran afluència de públic, sempre que el temps ens acompanyi”. L’horari serà de 11 a 16 hores , i els que ho desitgin podran acompanyar les copes del millor maridatge, atès que podran degustar tapes del Celler Can Amer, Ses Maduixetes i Son Jové, “que després de l’èxit de Tastam de la passada Fira” estan interessades a repetir. No en va, ” es van servir al voltant de 4.000 tapes, a veure si posem tants vins”, fa broma Rocío. Les entrades es venen el mateix dia a la taquilla del Claustre, i després ” s’assessorarà des de cada celler, fent recomanacions de maridatge”.

En el cas de les tapes , s’abonaran directament a cada lloc. La idea és “apropar el vi mallorquí a la gent”, i tot i que “la primera vegada sempre és complicat, és una experiència que ens servirà per millorar cada any”.

X