El proper dia 28 s’inaugurarà el Circuit d’Inca, dins dels actes emmarcats a la Fira del Motor

100emocions i l’Ajuntament d´Inca han fet realitat una demanda històrica dels motociclistes balears; disposar d’unes completes i modernes instal·lacions per a les diferents modalitats d’aquest esport a la capital del Raiguer, al centre de l’illa, amb unes magnífiques comunicacions i un gran ventall de serveis.

Així, al Circuit d’Inca hi tendran cabuda totes les disciplines del motociclisme off-road, i tant els pilots de trial com els d’enduro o motocròs tendran la possibilitat de practicar les diferents modalitats dins un mateix recinte. Un recinte on les bicicletes off-road també podran gaudir d´arees independents per a la pràctica de biketrial i dirt jump.

Cal destacar que aquest nou espai per a l’esport té com a finalitat principal fomentar i promoure l’esport del motociclisme entre els nins en edat escolar a través de les escoles de motocròs i trial infantil que es duran a terme al Circuit d’Inca. D´aquesta manera, es destinaran àrees exclusives per als més petits, que tendran la possibilitat d´adaptar el seu pilotatge a les diferents zones a mesura que vagin millorant el seu nivell.

X