El millor vi de Mallorca, tastat a Inca 

Extraordinària acollida la que va tenir la segona edició de la Nit del Vi, que, durant la vetllada de dissabte, va reunir bodegues de tota l’illa a l’espai Fàbrica Ramis d’Inca, en una iniciativa conjunta de l’Associació Activa‘t Inca, Petits Cellers de Mallorca i PIMECO, i el suport de l’Ajuntament.

Més de 100 vins es varen poder tastar en un esdeveniment solidari en favor de la lluita contra el càncer. I és que l’esmentada vetllada, per segon any consecutiu, va lliurar tots els beneficis a la Junta Local de l’Associació contra el Càncer.

Després de l’èxit assolit l’any passat amb la participació de més de 800 persones, enguany es va mantenir pràcticament el mateix format, que tornà a resultar un vertader rècord d’assistència.

Al recinte de la mostra també hi va haver un servei de menjar, gestionat per l’Associació contra el Càncer gràcies al suport de Quely, la Indicació Geogràfica Sobrassada de Mallorca i la Denominació d’Origen Formatge de Maó. La vetllada comptà també amb l’actuació musical del grup Toma2Jazz, que encapçala Marcel·lí Minaya.

 

 

X