El millor vi de l’illa té una cita aquest dissabte a Inca

Els amants del bon vi i tots aquells que gaudeixin prenent una copa d’aquesta preuada beguda tenen una cita molt especial aquest dissabte 22 a Inca. Un dels actes més esperats de la Primera Fira, dedicada a la terra, és la Nit del Vi, un esdeveniment gastronòmic en el qual podrem delectar els nostres paladars amb una mostra dels millors vins de Mallorca.

El president de Petits Cellers, Andreu Oliver, ha explicat en la roda de premsa d’aquest dilluns que en total hi participaran 15 cellers, dos d’Inca i tretze de diferents zones de Mallorca. D’aquesta manera, els visitants «poden tastar vins de totes les comarques i apreciar quines diferències i similituds hi ha entre els vins de diferents zones», ha indicat Oliver.

Per la seva banda, el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, ha assenyalat que «és molt important promocionar el producte local, ja que suposa un potenciador del motor de l’economia balear». En aquest sentit, ha explicat que el vi suposa una gran alternativa a l’oferta de turisme de sol i platja.

A partir de les 18.30 hores i fins a les 23.30 hores, la Fàbrica Ramis, situada a l’avinguda Gran Via de Colom, obrirà les seves portes a tots els inquers i visitants que vulguin aprofitar aquesta fabulosa oportunitat de degustar vins de gran qualitat.

L’entrada al recinte tindrà un preu de 10 euros que es destinaran a la Fundació Aldaba. El tiquet inclou un descompte de 3 euros per a la compra de vi. A més, s’haurà de deixar un dipòsit de 3 euros per copa que serà retornat quan es lliuri la copa de nou.

A la presentació de l’acte també han assistit el batle de l’Ajuntament d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater; el president de PIMECO, Bernat Coll; i Mar Nicolau, en representació de Activa’t Inca. Aquesta entitat, juntament amb Petits Cellers, organitzen l’esdeveniment amb el suport de PIMECO.

X