El diumenge de les festes de Santa Maria la Major, ple d’esdeveniments

El diumenge, i amb la ressaca dels correfocs i foguerons, no s’aturen les festes i la diversió. A les 10.15 hores del dematí les autoritats, acompanyades pels macers, sortiran de l’Ajuntament per assistir a la missa presidida per mossèn Jaume Rovira, prior de la Sang. La Revetla d’Inca durà a terme el ball a l’oferta i el tradicional ball dels Cossiers, a la església de Sta. Maria la Major. A la sortida haurà una amollada de coloms a càrrec del Club
Columbòfil Inquense i començarà el recorregut per la plaça de la Quartera, els carrers del Bisbe Llompart, el Comerç, Major i la plaça d’Espanya. Quasi coincidint, tindrà lloc l’esperada XIII Trobada de Gegants a la plaça de la Quartera.

Al llarg de tota la jornada es duran a terme moltes més activitats, com el partit entre el Bàsquet Mallorca i el CB Sant Feliuenc, al Palau Municipal d’Esports, la ballada popular a la plaça d’Espanya, amb l’actuació de Cofre Antic, per rematar amb el concert a càrrec de l’Orfeó l’Harpa d’Inca i l’Orquestra de l’EMMAT a l’església de Sta. Maria la Major, i finalitzar amb l’esperat pregó del Dijous Bo 2012, que tindrà com a protagonista el polifacètic artista inquer Joan Monse, que ha promès un pregó atípic amb un toc de màgia.

X