El Dijous Bo esquiva la crisis amb 160.000 visitants

El Dijous Bo ja és història i arriba el moment de fer balanç. El principal és que, un any més, la fira de les fires ha resultat un gran èxit de públic i, enmig de la dura crisi que patim, ha rebut la xifra aproximada de 160.000 visitants, segons estimacions de la Policia Local i de l´Ajuntament.

El bon temps i la càlida temperatura han millorat les perspectives de començament de setmana, quan les intenses plujes feien patir comerciants i empresaris de la capital del Raiguer. Finalment, l´aigua només va aparèixer la nit del Dimecres Bo, però per als joves això no va ser cap entrebanc per gaudir de la festa.

Ja avui, el goteix de gent ha estat constant al llarg del dia i, com reconeixen les autoritats municipals, la rebaixa de visitants (entorn a un 20 per cent) respecte als darrers anys també s´explica perquè el públic està cada vegada «més repartit» entre el Dimecres i el Dijous Bo.

Finalment, des de l´Ajuntament volen agrair la «bona feina» de la Policia Local que, només amb els efectius propis d´Inca, ha assolit que el trànsit sigués més fluid que l´any passat i hi hagi hagut manco problemes circulatoris.

X