Torres: «El Dijous Bo no està en crisi, ni crec que ho estigui mai»

El batle d´Inca, Rafael Torres, va aprofitar l´acte de lliurament dels Premis Dijous Bo 2011 per llançar un missatge d´optimisme davant la crisi que ens afecta a tots. Torres va centrar la seva intervenció en el mal moment econòmic que vivim i en el reconeixement als guardonats: «Tots vosaltres, des de diferents vessants, heu fet aportacions més que notables per construir una societat, la inquera, molt més madura, plural, informada, solidària, sana… En fi, heu impulsat el progrés.»

El batle va recordar que «el Dijous Bo no està en crisi, ni crec que ho estigui mai» i ha subratllat que «cap fira com la nostra aixeca tanta passió». Torres va ser positiu tot i la situació actual i va assegurar que «ningú dubti que els inquers sortirem endavant».

Per això, el batle va demanar en el seu discurs la solidaritat de tots:«És el moment d´estar al costat de la gent que no ho té fàcil.» Finalment va tornar a remarcar la significació dels Premis Dijous Bo 2011: «El prestigi i la tradició que té la nostra fira de fires s´impregna també en aquests guardons.»

X