El Dijous Bo arriba fins al Consell de Mallorca

En un acte simbòlic, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, juntament amb una comitiva representativa de l’òrgan de govern i d’associacions de la ciutat, ha fet lliurament al president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, d’un fullet amb la programació del Dijous Bo 2016.

D’aquesta manera, la comitiva ha formalitzat la invitació per celebrar la festa del Dijous Bo, el proper 17 de novembre a Inca. A més, el batle també ha fet lliurament d’una senalla plena de productes típics de la cabdal d’És Raiguer. Precisament, una senalla és la imatge triada aquest any per representar el cartell del Dijous Bo, a causa del seu significat lligat a la tradició i la payesía.

Per la seva banda, el president del Consell de Mallorca ha agraït la invitació i ha assegurat que «el Dijous Bo és una de les festes més representatives de Mallorca». Per aquest motiu, ha fet una crida a la població mallorquina perquè acudeixin a Inca a celebrar aquest dia tan especial.

A l’acte de presentació també s’han desplaçat fins al Consell la regidora de Festes i Dijous Bo, Antònia Sabater; el regidor de Noves Tecnologies, Biel Frontera; el regidor de Participació Ciutadana i Festes, Toni Peña; el president de l’Associació de Comerciants d’Inca, Pep Nicolau; el cronista oficial de la ciutat d’Inca, Gabriel Pieras; i la presidenta de la a Associació de Fabricants i Auxiliars de Calçat de Mallorca, Aurora Coll.

X