El Claustre de Sant Domingo es convertirà en un gran antiquari aquest cap de setmana

Mobles d’època, objectes antics i quadres realitzats per pintors mallorquins vestiran aquest cap de setmana el Claustre de Sant Domingo amb motiu de la Mostra d’Antiguitats. Aquesta mostra és una de les novetats que presenta enguany la Fira de l’Oci i amb ella es pretén «donar resposta a una de les demandes que té un cert col·lectiu de la nostra ciutat i de la resta de Mallorca», ha explicat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Durant el cap de setmana, els inquers i visitants trobaran tot tipus d’objectes de fa dècades. El president de Restauradors i Antiquaris d’Inca, José Antonio Romero, ha indicat que hi haurà «una extensa mostra de mobiliari antic, objectes de decoració, quadres i una àmplia gamma d’objectes antics». En el Claustre es muntaran quatre estands informatius, encara que els objectes ocuparan gran part del recinte.

Respecte a la Mostra, Moreno ha assenyalat que «ja teníem fa mesos la idea de fer una fira així». En aquest sentit, ha explicat que «enguany només estam fent un primer pas per poder tenir a la nostra ciutat una gran fira d’antiguitats i restauració».

A la Fira d’Antiguitats els assistents podran gaudir també de tapes mallorquines, tasts de vi i música. «Serà una festa molt bé amenitzada i coordinada. Esper que a la gent li encanti», ha comentat el president de Restauradors i Antiquaris d’Inca. La Mostra podrà visitar-se tant el dissabte 29 com el diumenge 30, de 10 a 20 h.

X