El Claustre de Sant Domingo acull l’exposició “Road to destruction”

L’Ajuntament d’Inca va inaugurar ahir l’exposició “Road to destruction” de Tesa Juan, al Claustre de Sant Domingo. La mostra, ubicada a la sala de vidre, recull fotografies de cossos nusos dins espais naturals contaminats. Per això, la fotògrafa professional realitza un treball de camp previ i explora racons salvatges de l’illa afectats fortament per la contaminació i convertits, en moltes ocasions, en abocadors il·legals de fems, especialment de plàstic.

Amb la seva tasca fotogràfica reflexiva i de denùncia, Tesa Juan cerca crear una tensió estètica entre natura i cossos amb el fems i els plàstics, per tal promoure la consciència social amb aquest xoc visual. Cal destacar, que en acabar totes les sessions, la fotògrafa professional neteja tots els espais que ha visitat i recull tot el fems. A més a més, per a realitzar la instal·lació de l’exposició utilitza materials recollits en aquests espais.

La mostra de fotografies “Road to destruction” de Tesa Juan es pot visitar fins al 25 de setembre al Claustre de Sant Domingo d’Inca (Sala de Vidre). L’horari de visites és de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00 hores.

X