El bisbe de Mallorca participa en l’emotiva processó del Diumenge de Rams

El Diumenge de Rams és un dels dies més importants del calendari litúrgic cristià, i a Inca no n’és una excepció. Aquest any, la processó del Diumenge de Rams ha estat especialment emotiva, amb la participació del bisbe de Mallorca, Monsenyor Sebastià Taltavull, que després d’oferir una missa a la parròquia de Crist Rei s’ha unit a la processó en un ambient de fervor i devoció.

La processó ha partit de l’església de Crist Rei, en un ambient d’alegria i joia, amb una gran quantitat de fidels portant palmes i branques d’olivera, en una mostra de la seva fe i compromís amb la tradició religiosa de la ciutat. Els membres de les diferents confraries han participat en la processó, portant les imatges dels seus patrons i patrocinadors, en un acte de devoció i compromís amb la comunitat cristiana.

El bisbe de Mallorca, acompanyat pel rector d’Inca i els membres de la comunitat cristiana, han recorregut els principals carrers d’Inca, en un ambient de recolliment i pregària, en el qual s’ha pogut sentir l’emoció i la passió dels fidels. La processó ha finalitzat a l’església de Santa Maria la Major.

X