Diversió, motor i esports a la Segona Fira

Després de la celebració de la Fira de la Terra, en la qual es van dur a terme desenes d’activitats relacionades amb el medi ambient, la salut i les persones, aquest cap de setmana arriba la Fira de l’Oci. Per al dissabte i el diumenge estan programades activitats, mostres i fires per a tots els públics, encara que els nins tindran molt més protagonisme en aquesta fira.

Demà, dissabte 29 d’octubre, a les 12 h està prevista la tradicional amollada de coets que donarà per inaugurada la Segona Fira d’Inca. Després d’això, es realitzarà una cercavila des de l’Ajuntament que recorrerà els carrers d’Inca. A la tarda, se celebrarà el I Campionat ‘Freestyle Scooter Festival’, així com exhibicions de diferents modalitats esportives, entre altres activitats.

També destaca, a la tarda-nit del dissabte, la celebració del II Leatherfest Rock & Roll Festival 2016. El festival comptarà amb la música en viu de diversos DJ i bandes musicals. A més, s’instal·laran en el recinte del Quarter General Luque food trucks i una exposició de cotxes i motos. Paral·lelament, els inquers i visitants podran gaudir de la Passarel·la Inca de Moda, l’Inca Sound o la XIII Gimcana Nocturna.

El diumenge, l’activitat frenètica continuarà a Inca, amb nombroses exhibicions de motociclisme o de drift, la presentació del XVI Ral·li o el campament de maniobres infantil. Ja a l’horabaixa, es disputarà el Campionat de Balears de Motocròs Absolut i es realitzaran diverses actuacions per als més petits. A les 20 h se celebrarà el concert de Santa Cecília a càrrec de la banda Unió Musical Inquera i la coral Orfeó l’Harpa d’Inca.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana es mantindran obertes altres activitats i mostres com són la Fira de la Ciència i de la Tecnologia, la Fireta Friqui o la Mostra d’Antiguitats, que s’exposarà en el Claustre de Sant Domingo.

X