Dissabte es durà a terme la novena edició de la Cursa de la Galleta en benefici de Cristina de Ves

Dissabte 29 d’octubre es durà a terme la novena edició de la Cursa de la Galleta a la barriada de Crist Rei d’Inca, en el marc de la Fira de l’Oci i l’Esport d’Inca. Enguany, aquesta prova esportiva és a benefici de la inquera Cristina de Ves, que pateix des de fa anys la síndrome de Gerstman Sträussler Scheinker, una malaltia neurodegenerativa extremadament rara.

Una any més, la sortida es realitzarà des de les Piscines Municipals Catalina Corró d’Inca. Així doncs, a les 11 hores començarà la cursa infantil amb distàncies de 500, 800 i 1.200 metres. Tots els infants que hi participin rebran com a obsequi un lot de productes Quely. Després, a les 12 hores es farà a la sortida d’adults amb una cursa única de 5 km.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web elitechip.net i, de manera presencial, a la recepció de les Piscines Municipals Catalina Corró d’Inca. S’entregarà una camiseta tècnica a les 300 primeres persones que s’inscriguin i 250 als inscrits en la categoria infantil.

La recollida de dorsals i de la camiseta tècnica es durà a terme el mateix dia de la Cursa, a partir de les 9.30 h a la taula de l’organització instal·lada a l’exterior de les Piscines.

X