Avui dilluns, presentació del programa «Fires d’Inca 2018»

Serà aquest dilluns dia 15, a les onze del matí i en el Casal de Cultura, quan el batle d’Inca, Virgilio Moreno, presenti el programa «Fires d’Inca 2018», una completa i variada recopilació d’activitats que es desenvoluparan en diferents punts de la ciutat i que tindran el seu punt àlgid amb la celebració del Dijous Bo, el 15 de novembre.

La presentació, que en principi estava prevista per a la setmana passada, es va ajornar fins a aquest dilluns, a causa de la tragèdia ocorreguda a la zona de Llevant, on una riuada va provocar la mort de persones i milionaris desperfectes a pobles, habitatges, carreteres i vehicles.

El programa «Fires d’Inca 2018» recull la celebració de la Fira de la Terra (20 i 21 d’octubre), la Fira de l’Oci (27 i 28 d’octubre) i la Fira de l’Art (3 i 4 de novembre) amb activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques, culturals, socials i de molt diversa índole.

«Sent, comparteix, convida, participa, gaudeix, viu» és, aquest any, el lema amb el qual es publicita la programació que serà presentada a veïns i visitants pel batle i membres de la corporació municipal de l’Ajuntament d’Inca.

X