Creativíssim i Tast de Ball, principals novetats de les Fires 2019

Tot i que no són les úniques, potser són les novetats més cridaneres de les Fires 2019. Tast de Ball i Creativíssim s’estrenen aquest any a Inca, en les setmanes prèvies al Dijous Bo. Es tracta d’activitats molt dispars, però que, segurament, atrauran gran quantitat de curiosos i participants.  Els tallers de ball gratuïts, les exhibicions i les festes se succeiran -de 12.00 a 19.00 hores- els dies 26 i 27 d’octubre a la plaça d’Espanya, que, per unes hores, es convertirà en una gran pista per a dansarins. Serà el tast (mostra) de ball.

D’altra banda, Creativíssim s’anuncia com el primer saló de Mallorca de manualitats & DIY. Els dies 2 i 3 de novembre, en ple cor de la Fira de l’Art, la Fàbrica Ramis serà el marc en el qual es posarà en pràctica tota una sèrie d’exposicions, venda i tallers creatius infantils i per a adults, des de les 9.30 fins a les 20.30 hores.

Serà una excel·lent oportunitat perquè les marques donin a conèixer els seus productes i materials per al món crafty i handmade (fet a mà). També una bona ocasió perquè tots els amants de les manualitats trobin inspiració gràcies als consells dels professionals i creatius del DIY.

Una gran exposició de proveïdors, marques i creacions del món de l’Art & Craft, bricolatge, deco handmade, fils i teles, tricotatge, ganxet, crochéscrapbookinglettering, reciclatge creatiu, decoració de festes, rebosteria creativa, i tot el que es pugui crear amb les mans, integren la proposta d’aquesta novetat en les Fires d’Inca 2019.

Exposició, àrea creativa, zona infantil, aules per a tallers, meeting point, cafeteria i restaurant completaran aquesta nova iniciativa. Els preus dels cursos van des dels 5 fins als 20 euros.

 

X