Convocat el V Certamen d’Arts Plàstiques Dijous Bo 2014

El concurs està dotat amb un premi en metal·lic de 4.200 euros

L’Ajuntament d’Inca ha fet públiques les bases del cinquè Certamen d’Arts Plàstiques Dijous Bo 2014.

Podran participar en aquest concurs, amb un màxim d’una obra, tots els artistes vius de qualsevol nacionalitat i residència.

No s’hi podran presentar els guanyadors de passades edicions durant un període de 3 anys comptats a partir de la data de recepció del premi.

Totes les obres que s’hi presentin hauran de ser originals. El tema i les tècniques de les obres seran lliures. Per participar al concurs el jurat, que estarà compost per persones de rellevant trajectòria en el camp de les arts plàstiques, farà dues seleccions prèvies.

El procés de la primera fase de selecció finalitza el 3 d’octubre i els artistes hauran de presentar un dossier explicant la seva obra a l’Àrea de Cultura del Claustre de Sant Domingo.

A partir d’aquests dossiers es farà la segona selecció d’obres per a l’exposició i selecció del guanyador/ora. Amb les obres seleccionades i l’obra guardonada, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Inca organitzarà una exposició a Sa Quartera Centre d’Art, entre el 12 de novembre i el 5 de desembre de 2014. A l’acte d’inauguració es farà pública la decisió del jurat.

L’acte de lliurament del premi es realitzarà el mateix dia de la inauguració, dins el programa d’actes del Dijous Bo 2014. Aquest Certamen està dotat amb un únic premi: Premi d’Arts Plàstiques Dijous Bo, amb una dotació econòmica de 4.200 €.

L’obra premiada passarà a ser propietat de l’Ajuntament d’Inca, a favor del qual l’autor transmetrà els drets de propietat intel·lectual i material, edició, exposició, reproducció, etc.

Us deixem una de les fotos que es va fer al IV Certamen d’Arts Plàstiques de l’any 2013.

X