Compte enrere amb la presentació de les Fires

El Dijous Bo inicia el seu definitiu compte enrere. La presentació de les Fires dilluns que ve, exactament un mes abans de la gran cita, suposa que Inca inicia un període de 30 dies en què tots els caps de setmana hi haurà una intensa activitat, que culminarà el dijous 13 de novembre amb la celebració de la festa més esperada de Mallorca.

La presentació tindrà com a escenari la tafona de Son Catiu, a les 10.30 hores, i l’acte comptarà amb la presència de la primera autoritat de la ciutat, el batle Rafel Torres, el qual acompanyaran la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Maria Tarragó, i el president de l’Associació de Comerciants d’Inca, Josep Nicolau.

La primera fira està prevista per al proper diumenge 19, la segona una setmana més tard, el diumenge 26, i l’última se celebrarà ja al novembre, concretament el diumenge 2. El següent cap de setmana arriba la festa de Santa Maria la Major, copatrona de la ciutat, que enllaçarà amb l’inici de la setmana gran, que culminarà amb el Dijous Bo.

X