Comença el compte enrere

Ha començat el compte enrere pel Dijous Bo, que enguany se celebrarà dia 16 de novembre. I és que el batle d’Inca, Virgilio Moreno, i la regidora de festes, Antònia Sabater, han presentat aquest dilluns el programa d’activitats prèvies al Dijous Bo: les tradicionals ‘Fires’ d’Inca. Aquests esdeveniments es desenvoluparan a les dues darreres setmanes d’octubre i la primera de novembre a més de 45 punts estratègics de la capital d’Es Raiguer, entre els quals destaca el Recinte Firal del quarter General Luque.

Com és habitual, tres grans Fires precediran al Dijous Bo.

La Fira de la Terra (22 d’octubre) centrarà la seva programació en el Reciclatge i el Medi Ambient; la Salut i ‘Ecologia; la desena Fira de Sostenibilitat; la segona Nit del vi; la setena trobada de Cossos d’Emergència, i la segona Gastro-jornada Solidària i Cuines de Campanya.

La Fira de l’Oci (29 d’octubre) té previst promocionar el  Pa i Coses, la primera Fira del Pa Tradicional i el Producte Local; la Fira de l’Esport, el Motor i els Infants; la segona Fira de les Ciències i la Tecnologia; la tercera Leatherfest Rock & Roll Festival, i la cinquena Cursa de la Galleta.

La Fira de l’Art (5 de novembre) mostrarà un Mercat medieval, la segona edició del Rata Market, la primera Fira del Disc i un apartat destinat a les Cuines del Món.

Les autoritats d’Inca tenen clar que, un any més, la ciutat rebrà milers de visitants i que les Fires són una oportunitat única per donar a conèixer els aspectes més rellevants de la indústria local. Des del consistori inquer demanen la col·laboració de les entitats, associacions i veïnats perquè aquesta nova ‘temporada alta’ que viurà el municipi sigui un vertader èxit de participació.

 

X