Chicho Lorenzo: “El Dijous Bo és un aparador meravellós”

Chicho Lorenzo, el pare del recent proclamat campió del món de Moto GP Jorge Lorenzo, va estar present a la segona fira a Inca, promocionant la seva escola de joves pilots. Chicho opina que “el Dijous Bo és la gran festa de Mallorca, jo recordo quan vaig arribar aquí fa 25 o 26 anys que una de les primeres coses que vaig saber de l’illa va ser la importància del Dijous Bo, és un aparador meravellós perquè tots els empresaris puguin exposar els seus productes, i espero que segueixi tota la vida”.

Li preguntem per l’Escola de Joves Pilots, la qual disposa actualment de uns 30 alumnes a l’illa. “Hem obert també diverses escoles a la Península, a Sardenya i a Mèxic”.

Ens va confirmar Lorenzo la bona relació i col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca, però ha lamentat la falta de suport d’altres institucions afirmant que “hi ha gent que està fent molt menys treball i s’estan portant tots els diners públics per a aquest tipus de coses; nosaltres estem aquí fent una tasca a l’ombra fantàstica i no aconseguim les ajudes que necessitaríem”.

Finalment, va concloure afirmant que “cal promocionar els nens, que es conegui l’escola i que la gent vegi que no és tan perillós, encara que els vestits estan plens de petjades per caure, la velocitat a la qual treballem és molt petita i no sol haver-hi problemes “.

X