Cervesa amb genuí sabor mallorquí

La Mostra de Cervesa Artesana Mallorquina ha canviat aquest any d’ubicació. I ho ha fet per a millor. L’esdeveniment, que reuneix set dels vuit productors de cervesa de les Illes, ha passat del Claustre de Sant Domingo a la plaça d’Espanya, rebatejada per a l’ocasió en plaça del Llúpol. Allà s’exposen i venen diferents tipus d’aquesta popular beguda.

La mostra, amb horari de 10 a 20 hores, ofereix una canya i una tapa per 3 euros. El Celler Can Amer i Galletas Quely aporten les tapes.

Miquel Amorós és un dels impulsors de la mostra i explica els avantatges del canvi d’ubicació: “El Claustre és un lloc molt bonic, però està una mica apartat. La plaça d’Espanya és perfecta”, afegí que, “a més de la ubicació, també ha influït el bon temps en la gran acollida que està tenint aquest any la mostra”.

Els cervesers també participaran a la mostra gastronòmica Peccata Minuta, que se celebrarà el diumenge 26 en el marc de la segona fira, en aquest cas amb el Claustre com a escenari. Amorós espera que la resposta del públic sigui “encara millor que l’any passat”.

X