Cervesa amb caràcter mallorquí

Els amants de la cervesa encara són a temps de degustar una de les sis marques de cerveses artesanals mallorquines que s’estan oferint durant aquest cap de setmana a la III Mostra de Cervesa.

A les casetes, instal·lades a la plaça d’Espanya enfront de l’Ajuntament d’Inca, es poden tastar fins a les 10 de la nit les cerveses Boscana, Sullerica, Tramuntana, Es Pla, Forastera i Galilea, totes elles elaborades a l’illa.

El copropietari de Tramuntana, l’empresa pionera a Mallorca en la producció de cervesa artesana, Pablo Tamagni, explica que ells fan «cinc tipus de cerveses diferents d’estil anglès». Respecte a les diferències que pot tenir amb una cervesa comercial, «els productes que s’utilitzen són diferents, la carbonatació és de forma natural i no porten ni CO2 afegit ni colorants», explica Tamagni.

maridaje-cervezaEn una altra de les carpes, Marina Casanova, encarregada de servir la cervesa Boscana, prepara tapes molt diverses per al maridatge de la beguda. «Hem preparat ‘pintxos’ de truita, de formatge, hamburgueses, ensalada russa, salmó, anxoves…Tenim de tot», assegura l’empleada.

La mostra, que romandrà oberta fins a les 10 de la nit d’aquest diumenge, ofereix les canyes a 2 euros i les tapes a 1,5 euros. El seu gran sabor i bon preu fan que per tercer any consecutiu aquest racó de la Fira de la Terra estigui sent un gran èxit. Salut!

X