Cercaviles animen la Fira de l’Art, que omple Creativíssim, Rata Market i la Fira Vegana

Ja estam en marxa! Ja tot funciona a Inca! El matí d’aquest dissabte, 2 de novembre, s’ha donat el sus oficial a la Fira de l’Art, i els carrers de la capital del Raiguer estan plens de veïns i visitants que gaudeixen de les cercaviles d’AEGYPIUS, CIRC BOVER i EUFÒNICS, que alegren una jornada carregada d’activitats. El centre és un formiguer de gent recorrent el mercat medieval i el Barri dels Artesans als carrers de la Pau i Miquel Duran.

També, de bon matí, la Fàbrica Ramis  ja s’ha vestit de festa per acollir l’experiència de Creativíssim, aquest saló de manualitats i  tallers creatius per a adults i menors, que, a aquestes hores, ja registra una gran afluència de visitants curiosos. Creativíssim estarà actiu durant tot aquest dissabte i el  diumenge, com la gran majoria de propostes de la Fira de l’Art.

També la Mostra del Llibre i Col·leccionisme ja està rebent les visites dels lectors més especialitzats, i el Claustre de Sant Domingo alberga, un any més, el Rata Market, aquest mercat ambulant de disseny, art i artesania, que conjuga les vendes i els tallers amb actuacions musicals i contacontes. Els infants tiren de les mans dels seus pares i mares per no perdre’s res…

El batle d’Inca Virgilio Moreno i tot l’equip de govern de l’Ajuntament d’Inca, acompanyats del conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca Andreu Serra, el conseller i vicepresident primer de l’Institut Mallorquí d’Assumptes Socials Jaume Tortella i la consellera de Salut i Consum del Govern Patricia Gómez, entre altres personalitats, han recorregut Inca, vivint en directe el gran ambient de la ciutat.

A la plaça de Santa Maria la Major ja ha obert la Fira Vegana i, en el Centre Parroquial, ho ha fet l’exposició “SomosSalvador”, original de l’ONG CESAL Per part seva, el Mercat Municipal cobert ja s’ha convertit en escenari d’una mostra de cuina en directe a càrrec de Tomeu Torrens, del Celler Can Amer.

Benvinguts a les Fires d’Inca!

 

 

X