Centenars de nins somriuran aquest cap de setmana a Inca a les “Firetes”

Els infants són altres dels grans protagonistes de les tres Fires d’Inca. Per això, l’Ajuntament d’Inca ha elaborat un programa destinat especialment als més petits de la família. I és que al llarg de les Fires i també en el Dijous Bo hi ha programades nombroses activitats en què els més petits gaudiran al costat de tota la seva família.

En aquest primer cap de setmana de Firetes hi ha activitats enfocades als menuts a totes hores. Els esdeveniments comencen demà a les 10 del matí al Mercat Municipal, amb un taller d’elaboració de galetes a càrrec de l’establiment La Barra de Miceli. En el carrer de Miquel Duran prendrem consciència de com és d’important el reciclatge mitjançant una sèrie de jocs infantils.

El concurs de dibuix, una de les atraccions

Ja a l’horabaixa, a partir de les 16 hores, assistirem a l’avinguda del General Luque al taller “Crea animals” i una hora més tard partirà des de la plaça de Santa Maria la Major la “Cercavila de Conte”, i també hi ha programats diferents “eco jocs” per als més petits.

Mentrestant a la plaça d’Antoni Fluxà s’ha programat a la mateixa hora (17 hores) l’actuació de Tip i Tip i Top. En aquest mateix escenari, diumenge a primera hora es desenvoluparà el concurs de dibuix infantil, mentre que al carrer de Miquel Duran hi haurà més jocs relacionats amb el reciclatge i moltes altres activitats que es desenvoluparan durant el dia, sense oblidar-nos dels esdeveniments pro viatge d’estudis: tallers, venda de manualitats i rebosteria casolana.

Descarregar programa de les Firetes
X