Cap de setmana de música amb el Mallorca Lindy Festival 2019

Ambient de prefira aquest cap de setmana a Inca. Divendres, dissabte i diumenge se celebrarà l’anomenat Mallorca Lindy Festival 2019, avantsala de les tres Fires que precediran el Dijous Bo. El divendres, a partir de les 18.00 i fins a les 20, el Claustre de Sant Domingo albergarà el chek-in de l’esmentat Festival, i ja a partir de les 21.30 i fins a les 3.00 de la matinada, la Fàbrica Ramis acollirà l’actuació del grup català Shakin’ All.

El dissabte, dia 12, la música i el ball continuaran sent protagonistes. Al matí, de 10.30 a 14.50, la Fàbrica Ramis acollirà Workshop (classes de lindy-hop) amb l’Escola de Música Antoni Torrandell, mentre que a la plaça del Quarter General Luque hi haurà un dinar veïnal i un tast de rock & roll. L’horabaixa, més Workshop a la Fàbrica Ramis amb les classes de Balboa i Solo Jazz, i l’Escola de Música Antoni Torrandell. A partir de les 20.00 hores, la plaça de Santa Maria la Major es vestirà de festa per acollir un ball social i, ja de nit, el grup belga Hot Swing Sextet amenitzarà el ball de la Fàbrica Ramis.

El diumenge dematí i horabaixa, més Workshop a la Fàbrica Ramis, dinar a la plaça del Quarter General Luque, i per tancar la jornada el grup mallorquí Monkey Doo a la Fàbrica Ramis, de 20.00 a 23.00 hores. Ha començat la festa a Inca. Veïns i visitants, esteu convidats al Mallorca Lindy Festival 2019!

X