Bover i Bibiloni, padrins joves del Dijous Bo: «És un gran honor»

cartel-es-sogre-de-mado-ros
Aquest pòster té gairebé 60 anys de vida. L’ha portat avui Paquita Bover a la presentació del programa del Dijous Bo

Un Dijous Bo vinculat al centenari del Teatre Principal està gairebé obligat a donar també protagonisme als actors. I això és precisament el que ha fet l’Ajuntament d’Inca, convidant a la presentació de la fira a dos dels millors de l’escena balear: Paquita Bover i Joan Bibiloni, als quals, a més, ha nomenat padrins joves del Dijous Bo. Tots dos van actuar en el passat al Teatre d’Inca i es van mostrar gratament sorpresos per la iniciativa del consistori.

Bover, que va acudir a la presentació de la fira portant un pòster que anunciava una representació del Principal en la qual ella actuava, va afirmar que el nomenament “és un gran honor, m’ha fet molta il·lusió”, destacà així mateix que li semblava una gran idea “unir el Dijous Bo amb el centenari del Teatre”.

La veterana actriu va admetre que el seu coneixement directe de la fira es limita als darrers anys perquè, segons va explicar, “jo, a més de ser actriu, també tenia una feina, d’oficina concretament, i em resultava molt complicat venir al Dijous Bo. Els darrers anys sí que hi he pogut venir, i em sembla una fira fantàstica”.

Bibiloni resumia així la seva opinió sobre el Dijous Bo: “És la fira per excel·lència. Ha estat així tota la vida. Hi ha moltes fires a Mallorca que també són importants, però cap com aquesta. És una gran demostració de “lo nostro”. Jo solc venir cada any, i si no puc venir el dijous, vinc dimecres”.

Sobre el seu nomenament, al costat de Paquita Bover, de padrins joves, el conegut actor va dir: “M’ha sorprès, encara que com que està unit aquest any amb el centenari del Principal resulta més comprensible. Estic molt agraït i ho considero un honor.”

X