Benvinguts a la Fira de la Terra!

Inca ja està de fira! A migdia d’aquest dissabte,  la solta de coets ha servit per a donar el sus al començament de la Fira de la Terra, la primera de les tres Fires prèvies al gran Dijous Bo. Després de la inauguració, feta davant l’Ajuntament, una cercavila a càrrec de la Batucada Fieres d’Inca i els capgrossos de la ciutat ha recorregut els carrers de la població, i també la típica i tradicional fira de la plaça d’Espanya ha començat a funcionar.

Les autoritats locals, encapçalades pel batle Virgilio Moreno i tot el seu equip de govern, han estat acompanyades pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball Iago Negueruela i han participat  dels actes protocol·laris.

Aquest horabaixa, la  corporació municipal assistirà al V Festival Internacional d’Orgue de Sant Francesc d’Inca, que oferirà l’organista francès Domenico Severín; a la passarel·la Inca de Moda, una proposta de l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca en la Plaça de la Llibertat; i no hi faltarà a la Nit del Vi, que tindrà lloc a la Fàbrica Ramis.  També està prevista, prèviament, una visita oficial  a l’exposició fotogràfica de Cristina Ortega Rodríguez.

D’altra banda, la plaça de Santa Maria la Major dedica des d’aquest matí el seu espai a ECOJUGA i LUDOPEQUES, i avui capvespre hi haurà la “Cercavila de conte”, amb el personal de Teatritx com a protagonista.  Benvinguts a la Fira de la Terra! 

X