Balls de tota classe, activitats per a nins i joves i Festival d’Orgue, protagonistes de la jornada inaugural de la Fira de l’Oci i l’Esport

Nins i joves viuen amb molta intensitat aquest cap de setmana a Inca. Els més petits han gaudit aquest dissabte del taller de cuina “Fem cassoletes de fruites” al Mercat Municipal i el Claustre de Sant Domingo és escenari de la I Fireta Infantil, Ludoteca XL amb jocs de taula, treballs manuals i un grapat d’activitats supervisades per Món de Colorins. Si aquest dissabte hi ha hagut Los tres cerditos y sus amigos,  de Serena Zanke, diumenge arribaran els “Monstres porucs”, de la mà de Conte Contat, tot a la plaça d’Antoni Fluxà.

Per la seva banda, els estudiants han protagonitzat aquest dissabte activitats proviatge d’estudis a la plaça de Santa Maria la Major. Tallers, venda de treballs manuals i coques casolanes, una vegada venudes, han servit per col·laborar en el fet que alguns joves d’Inca puguin gaudir dels seus viatges de final de curs.

El batle, Virgilio Moreno, després dels coets que han servit per a donar el sus a la Fira de l’Oci i l’Esport, ha recorregut diferents indrets de la ciutat i ha gaudit, com un inquer més, de la jornada de dissabte, en què el ball, en les seves diferents modalitats, també ha agafat molt de protagonisme.

Cal no oblidar el V Festival Internacional d’Orgue de Sant Francesc d’Inca, amb un concert a càrrec de Pablo Márquez, organista titular de la catedral de València. Demà diumenge, més activitats, amb els motors dels cotxes i motos, principalment, com a protagonistes destacats.

Inquers i visitants, benvinguts a la Fira de l’Oci i l’Esport, la segona fira prèvia al gran Dijous Bo de dia 14 de novembre. A Inca estam en “setmana alta”. Participeu de la nostra celebració.

 

 

X