Balanç d’una Tercera Fira de rècord

L’Ajuntament ha valorat molt positivament el desenvolupament de les tres Fires d’Inca, especialment la darrera, en la qual es va registrar una participació envejable. La regidora de Fires, Antònia Sabater, va declarar ahir a Inca Ràdio que «la Tercera Fira va ser espectacular. La participació va ser massiva», mentre que el regidor de Participació Ciutadana, Toni Peña, també va valorar positivament el gran nombre de gent que va visitar Inca el passat cap de setmana, a més d’avançar alguns detalls del programa del Dijous Bo que es presentarà demà dimecres.

Peña va revelar que una de les novetats serà la I edició de Nit de Foc i Inc’Fern 2015, a més del fet que el pregó del Dijous Bo s’avançarà al divendres que ve. Sabater també va destacar la intenció del consistori de «potenciar les festes de Santa Maria la Major», prèvies al Dijous Bo. Una festa controlada, ja que «hi haurà seguretat privada, control de botellón i dos hospitals de campanya».

Per la seva banda, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, va acudir ahir a la nit al programa de Canal 4, Avui Actualitat, en el qual va ressaltar la tasca de la regidora de Fires i va convidar tots els mallorquins a participar al Dijous Bo: «Inca mostrarà en el Dijous Bo el gran potencial que té», va declarar el batle.

alcalde-c4

X