Avui s’inaugura la Fira de les Oportunitats

L’Ajuntament d’Inca i l’Associació de Comerciants d’Inca informen que a partir d’avui i fins al 21 d’octubre se celebrarà la onzena edició de la Fira de les Oportunitats al recinte de la plaça de Mallorca. Amb aquesta iniciativa es pretén reforçar la feina que es realitza en la promoció del comerç inquer dins de la campanya “Inca, tot un centre comercial a cel obert”.

La inauguració d’aquest esdeveniment tindrà lloc el dimecres a les 18 hores. La fira tindrà un horari d’obertura ininterromput des de les 10 fins a les 20 hores la resta de dies. En aquesta nova edició hi participaran una trentena de comerços diferents que posaran els seus productes a uns preus molt atractius. S’ha registrat un increment important de participació, ja que es comptarà de 12 carpes més i 9 establiments nous.

Com en altres anys es cobrarà una entrada simbòlica d’un euro que revertirà després en la promoció del comerç inquer. En anteriors fires s’ha aconseguit una afluència mitjana de més de 13.000 visitants.

Entre els comerços participants estaran representats sectors ben diversos com ara sabates, roba infantil i d’adult, complements, òptiques, joieries, decoració o esports.

Com en anteriors edicions la Fira de les Oportunitats es planteja per als comerços com una iniciativa mitjançant la qual liquidar les restes de temporada, i per això es fixen uns preus molt atractius per a productes de primera qualitat, que poden arribar al 70 %. El que es pretén és, a part de liquidar els sobrants de producte, promocionar la imatge del comerç participant per realitzar-hi les compres també durant tot l’any.

X