Atletisme tradicional, molt de motor, ciència i tecnologia a la Fira de l’Oci i l’Esport

Arriba la segona de les Fires prèvies al Dijous Bo. Aquest cap de setmana, -dissabte 26, diumenge 27 i dilluns 28-, la Fira de l’Oci i l’Esport recull el testimoni que deixa la Fira de la Terra, i ho fa carregada d’activitats entre les quals destaca la popular Cursa de Sa Galleta,  la Fira del Motor, i la Fira de la Ciència i la Tecnologia com a principals reclams. Inca s’apresta a viure un cap de setmana ple d’alternatives i possibilitats.

La Comissió organitzadora formada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Inca, amb la col·laboració del Club Atletisme És Raiguer i el Club Atletisme Inca, organitzen la 7a edició de la Carrera Popular de Sa Galleta Ciutat d’Inca 2019, que es disputarà aquest dissabte 26 d’octubre, amb sortida per als adults a les 12.00 hores (10.30, 10.45 i 11.00 hores, sortida de les carreres infantils) des de les Piscines Municipals d’Inca (C/ de Gabriel Alomar, 3) amb arribada en el mateix lloc. S’espera que, com cada any, els atletes locals i de fora participin massivament en una carrera que s’ha convertit en un emblema local.

Si a més de l’atletisme la seva passió és el motor, Inca serà, sens dubte,  la seva ciutat a visitar aquest cap de setmana. El diumenge, una exhibició de motocrXXI òs, una altra de cotxes 4 x 4 Extrem, mostres de tractors i cotxes, exhibicions espectaculars, concursos de ‘drift’, la presentació del Ral·li Dijous Bo, l’exhibició de motociclisme i les seves escoles, i la peculiaritat del trike, ompliran de contingut una Fira del Motor que es repartirà per tota la ciutat.

El matí del dilluns dia 28, després de l’aglomeració d’ofertes del cap de setmana, arribarà, a la Fàbrica Ramis, la IV Fira de la Ciència i de la Tecnologia, una proposta de tallers i divulgació, encaminats a despertar la inquietud de la població entorn de la ciència. És una iniciativa de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a través del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU) i la participació dels centres escolars de la zona d’Inca, a més d’altres centres de recerca i associacions relacionades directament amb la ciència.

Per a més informació de les activitats del cap de setmana, si us plau consulteu el programa complet. Gràcies.

X