Arriben les festes de Santa Maria la Major i s’atraca el Dijous Bo!

El Celler Can Amer, al centre d’Inca, ha estat escenari, aquest dimarts, de la presentació de les activitats previstes per als propers dies, en els quals la capital del Raiguer celebrarà les festes de Santa Maria la Major i el Dijous Bo, el 15 de novembre.

El batle, Virgilio Moreno, ha agraït la participació i la implicació de veïns i visitants en les passades fires de la Terra, de l’Oci i de l’Art, i ha desvetllat un calendari d’activitats que convida a la participació.

Divendres dia 9, a les 20.30 hores, a l’església de Santa Maria la Major, l’empresari Tomás Cueto Amengual pronunciarà el pregó del Dijous Bo 2018 i posteriorment l’Orfeó l’Harpa d’Inca oferirà un concert.

El dia després -dissabte dia 10-, la nit es tenyirà de vermell amb l’INC’FERN, en el qual el foc, els coets i els dimonis dansant pel centre de la ciutat seran protagonistes. Música de tambors, flames i foguerons per tota la ciutat. Nit de foc.

Ja el diumenge, dia gran de Santa Maria la Major, la sempre espectacular trobada de gegants i xeremiers, i la solemne missa, a la qual assistirà la corporació municipal en ple, formen part destacada del nodrit programa d’activitats.

La celebració, durant el cap de setmana, de les fires del Motor  i de la Ciència i la Tecnologia, que van ser ajornades en el seu moment a causa de la pluja, també contribuirà al caràcter festiu de les jornades prèvies al Dijous Bo. Les dites activitats, sens dubte, seran una de les novetats a tenir en compte durant aquests dies.

Ja dimarts que ve -dia 13-, el lliurament del Premi Dijous Bo en el Casal de Cultura i el dimecres -dia 14- la presentació oficial del Dijous Bo a la plaça del Bestiar seran alguns dels últims actes que precediran el dia més esperat.

El dijous 15… hi haurà molt i bo a Inca.

De nou, benvinguts!

X