Arranquen les Segones Fires d’Inca

El 27 i 28 d’octubre es celebren a Inca les Segones Fires. Enguany la II Fira d’Inca s’anomena Fireta Infantil i del Motor, i estarà a bon segur plena de color i alegria. Tot el carrer s’omplirà de pallassos, globus, mims i espectacles d’humor que animaran als vianants.

Tot començarà amb un trepidant partit entre el Ciutat d’Inca TTC i el Sa Pobla TT, a les 11 hores al Palau Municipal d’Esports. Abans del termini ja podrem gaudir de l’espectacle còmic de màgia i malabars per a nens que es desenvoluparà a la Plaça Espanya, i que dóna peu al començament de la Fira Infantil, que serà al mateix lloc a partir de les 17 hores, i que inclou un variety Show, esdeveniment únic i memorable ple d’encant i humor. A partir de les 18.30 hores, i fins a les 00.30, es celebrarà a la Plaça d’Orient el XIII aniversari de Finestra al Sud, que inclourà un torneig solidari de truc, i una gran torrada popular amb actuacions musicals.

El diumenge hi serà ple d’esdeveniments, tot i que es dur a terme, des de les 10, un concurs de dibuix infantil a la plaça del Mercat Cobert, organitzat per l’Associació de Comerciants d’Inca. Durant tot el dia, de 10 a 20 hores, a la Plaça d’Espanya podrem aprendre maniobres de rescat d’un vehicle, i veure activitats i exposició de camions de bombers. Els apassionats del món del motor tindran oportunitat de gaudir durant tot el dia d’exhibicions de l’escola Lorenzo Competición, així com freestyle, minicròs i enduro al nou Circuit d’Inca Territori 100 Emocions. Està situat a l’Avinguda del General Luque, des de Sony fins a Ca’n Alba. També n’hi haurà exposicions de motos, cotxes i venda de complements, així com una demostració de poliment a càrrec de Lavaautos

Informa’t de la resta del programa complet a aquesta adreça web. La pluja, en principi, hauria de respectar els esdeveniments, tot i que existeix un petit risc de precipitacions el dissabte horabaixa i durant els primeres hores del diumenge. Això no podrà impedir que els visitants gaudeixen del millor ambient infantil i les atraccions de motor més radicals.

X