La plaça de Mallorca acollirà, aquest diumenge, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores la VIII TROBADA DE COSSOS D’EMERGÈNCIES, que mostrarà  exposicions de mitjans, simulacres i tallers, a càrrec de diferents formacions i associacions d’emergències.
Està prevista la participació de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Mallorca (AVPC– Mallorca), Fundació Natura Parc, Gestió d’Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU), Guàrdia Civil (diferents unitats del cos), IBANAT Policia Local d’Inca, Policia Nacional (diferents unitats del cos), Servei d’Ambulàncies Medicalitzades Urgent 061 (SAMU 061), Creu Roja, Servei Aeri de Rescat de l’Ala 49, COMGEBAL, SAR801 Esquadró, Servei d’Emergències de les Illes Balears 112 (SEIB 112), Unitat contra Incendis Ala 49 (Exèrcit de l’Aire de la base de Son Sant Joan) i Associació Bombers Illes Balears, Extint Nord, entre d’altres.

La sempre espectacular tasca dels Cossos d’Emergència a la vista de tots, un any més, a la plaça de Mallorca d’Inca. Aquest diumenge.

Us hi esperem!